[an error occurred while processing this directive] Bianca Morales ja Caribianca [an error occurred while processing this directive]

Bianca Morales ja Caribianca

Esiintyi Ranjatseilla vuonna 1998.

Bianca Morales tuli suuren yleisön tietoisuuteen eksoottisena ja iloisena reggae-tyttönä voitettuaan v. 1984 silloisen Mainos-TV:n järjestämän ensimmäisen "Kevään Sävel" -kilpailun kappaleella "Our Party".

Vuosien kuluessa Biancasta on kehittynyt arvostettu jazz-laulaja, joka tempaa yleisön mukaansa vetävän swingin ja scat-laulun maailmaan. Jazz - ja pop-laulannan lisäksi Bianca on 18-vuotisen uransa aikana esittänyt säännöllisesti myös gospel- ja muuta rytmimusiikkia.

Monipuoliseen uraan sisältyy mm. roolisuoritukset puuvillapeltojen blueslaulajasta kimaltelevaan Josephine Bakeriin UMO:n Hottiyhtyeen ja taitavien näyttelijöiden kanssa Royal Cotton Clubissa esitettyssä ja TV 1:n taltioimassa Suomi-jazz 70-vuotisjuhlakabareessa "Laivalastillinen jazzia".

Raahen Rantajatseilla tänä kesänä Bianca Morales ja Caribianca soittavat lasten konsertin, johon on vapaa pääsy. Konsertissa tullaan soittamaan lasten musiikkia, jonka esittämisestä Biancalla on runsaasti kokemusta.

Bianca Morales laulu
Ari Hämäläinen basso
Bruno Korpela rummut
Heikki Sarén piano
Ari Siikasaari kitara
lapsitanssijat ilo ja riemu

Takaisin

[an error occurred while processing this directive]