[an error occurred while processing this directive] Loiskis ja Sari Kaasinen [an error occurred while processing this directive]

Loiskis ja Sari Kaasinen

Esiintyi Ranjatseilla vuonna 2004.

Loiskis on lastenmusiikin ammattiorkesteri, jonka kotipaikka on Jyväskylä, mutta konserttilavana koko Suomi: koulut, päiväkodit, perhetapahtumat ja festivaalit. Orkesterilla on useita erilaisia ohjelmistoja, jotka rakentuvat joko vierailevan taiteilijan, runoilijan, lauluntekijän tai muun laajemman idean varaan!

Loiskis tekee laadukasta lastenmusiikkia lapsille ja koko perheille. Kiertävänä orkesterina Loiskis voi helposti mennä kaikkialle, mihin vaan on maantie! Loiskis esiintyy niin suurilla konserttilavoilla kuin pienimpien syrjäkylien päiväkodeissa. Loiskiksen musiikista suurin osa on uutta kotimaista lastenmusiikkia, mutta ohjelmistossa on myös vanhoja ikivihreitä lastenlauluja. Musiikki ammentaa aineksia kansanmusiikista, jatsista ja laadukkaasta rytmimusiikista. Loiskis on kolmen ensimmäisen toimintavuotensa aikana tehnyt jo lähes 600 konserttia eri kokoonpanoillaan.

Loiskiksella on useita erilaisia konserttikokonaisuuksia sekä kokoonpanoja, mm. tämä Rantajatsissa kuultava mainio vahdikas koko perheen konsertti, solistinaan Sari Kaasinen.

Loiskis ja Sari Kaasinen Sari läksi Viisuvintiltä ja saapui Loiskiksen vieraaksi mukanaan tuttuja ja aivan uusia lauluja. Onpa kainalossa kannelkin.....! Tule mukaan soiton ja laulun riemuun, Pöllö Pöö ja Prinsessa Pikkuinenkin ovat mukana! Sari Kaasisen lastenlauluja Loiskis-sovituksina, Sari itse energisenä solistina!

Sari Kaasinen laulu, kantele
Ville Ojanen viulu, mandoliini
Pekka Nättilä kitara, klarinetti
Tony Elgland basso
Tarja Lamminsalo haitari
© Marjo Tiainen-Niemistö

Yllä olevaa kuvaa Loiskiksesta saa käyttää mainitsemalla käytönyhteydessä kuvaajan, Marjo Tiainen-Niemistö, ja orkesterin nimen. Kuvassa muusikot vasemmalta Ville Ojanen, Pekka Nättinen ja Tony Elgland. Edessä Sari Kaasinen ja Tarja Lamminsalo.

Loiskis ry:n kotisivut

Takaisin

[an error occurred while processing this directive]